PARTNER PORTAL

Partner Portal

Mentech har utvecklat en digital plattform “Partnerportal” som kan samla er företags överblick och effektivitet på en enda plats.

Vi har utvecklat en anpassad partnerportal för varje företag, organisation och försäkringsbolag. I vår skräddarsydda partnerportal kan ni hantera alla serviceärenden och följa dem.

Administrera följande i vår partnerportal:

Plattformen är unik på marknaden och hjälper till att effektivisera alla processer som:

  För offentliga institutioner kan Mentech också hantera SKI-avtal.

  Kontakta oss nu för att höra mer om hur vi kan hjälpa er att ge er företag en överblick och större effektivitet.

  Unika lösningar

  Vi har utvecklat flera unika lösningar som utökning på vår digitala plattform. Läs mer om de olika lösningarna nedan:

  Få bästa servicen

  Hos Mentech har vi högsta kvalitet, god service och hållbarhet i fokus. Som kund eller affärspartner hos Mentech får du tilldelat en fast kontaktperson som kommer att sätta sig in i din verksamhet och dina behov.

  Vår många års erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att du får svar på en reparation inom 24 timmar - oftast samma dag. Vi har utbildade, certifierade tekniker med många års erfarenhet som är auktoriserade inom de stora varumärkena som Mentech samarbetar med, såsom Apple, Samsung, Motorola och Acer.

  På vår IT-verkstad har vi all den senaste tekniken som krävs för att utföra alla typer av reparationer - från ultraljudsrengöring av vätskeskador till lodning och mikrosvetsning.

  Vi har flera tusen reservdelar i lager vilket innebär snabba reparationer till konkurrenskraftiga priser.

  Behåll garantin

  På Mentech är din garanti säkrad. Som auktoriserat servicecenter erbjuder vi garanti på alla våra reparationer, vilket garanterar dig kvalitetsservice. I samarbete med ledande globala varumärken upprätthåller vi tillverkarstandarder, vilket säkerställer att din garanti förblir intakt. Lita på oss för pålitlig service och garantiskydd för din elektronik.

  Kontakta oss - få reda på mer om vad Mentech kan erbjuda er!

  Ring nu på 040 68 20 608

  13 + 14 =