Press

Välkommen till Mentechs pressida. Här hittar du ett brett utbud av pressmeddelanden, mediebevakning och företagsutmärkelser som framhäver Mentechs engagemang för att leverera innovativa och effektiva lösningar till företag i alla storlekar. Oavsett om du är journalist, analytiker eller bara intresserad av att hålla dig uppdaterad om de senaste utvecklingarna inom tech-branschen, är Mentechs pressida en värdefull resurs som håller dig informerad och engagerad. Ta dig några ögonblick för att utforska vår pressida och upptäck alla de senaste nyheterna och insikterna från Mentech.

 

Presskontakt
E-post: [email protected]
Telefon: 70 222 999

På Mentechs presseside finner du sektionen “Som nämnts i” där vi presenterar olika mediekanaler och publikationer som har nämnt eller hänvisat till Mentech. Denna sektion lyfter fram vår påverkan på branschen och bekräftar giltigheten hos våra produkter och tjänster. Vi värdesätter öppenhet och trovärdighet i vårt arbete, och genom att inkludera denna sektion visar vi vår dedikation till att erbjuda pålitliga och effektiva reparationer, IT-lösningar och ECO-lösningar.

Vi förstår att våra kunder och potentiella kunder vill veta mer om våra tjänster, och därför har vi gjort PDF-filer tillgängliga för nedladdning på vår pressesida. Dessa PDF-filer ger omfattande information om våra serviceerbjudanden, inklusive detaljer om våra underhålls-, reparation- och ECO-tjänster. Genom att göra dessa resurser tillgängliga för nedladdning hoppas vi underlätta för företag och privatpersoner att lära sig mer om vårt företag och de tjänster vi erbjuder. Oavsett om du är intresserad av att lära dig om våra erbjudanden generellt eller söker mer information om en specifik tjänst, så ger våra PDF-filer en bra utgångspunkt.

BRUTTOLØNSORDNING

Download produktark bruttolønsordning

PARTNER PORTAL

Download produktark Digital platform.

ECO SOLUTION

Download produktark ECO Solution

I vår rapportsektion gör vi vår verksamhetskod, CSR-rapport och företagsportfölj tillgängliga för nedladdning. Dessa rapporter ger en omfattande översikt över våra företagsvärden, aktiviteter och resultat.

CSR RAPPORT

Download Mentechs CSR-årsrapport 

CODE OF CONDUCT

Download Mentechs “code of conduct” 2023

FORETAGSPORTFÖLJ

Download Mentechs Företagsportfölj 2023

Mentech-logotypen är tillgänglig för nedladdning i olika filformat på vår pressida. Du är välkommen att använda den för alla medie- eller pressrelaterade ändamål.

MENTECH

Download Mentech-logo i SVG og PNG.

MENTECH BIKES

Download Mentech Bikes logo i SVG og PNG.

MENTECH SERVICES

Download Mentech Services logo i SVG og PNG.

MENTECH ECO STORE

Download Mentech ECO store logo i SVG og PNG.

MENTECH ECO SOLUTION

Download Mentech ECO store logo i SVG og PNG.

RGB: #00394E
C: 87 M: 70 Y: 46 K: 49

RGB: #59BFDE
C: 55 M: 3 Y: 0 K: 0

Avsnittet för pressbilder erbjuder ett urval högkvalitativa bilder som kan användas av medier och andra organisationer. Dessa bilder visar våra teammedlemmar, våra faciliteter och andra aspekter av vår verksamhet. Vi tror att dessa bilder kommer att bidra till att ge en visuell representation av vår verksamhet och våra värderingar, och vi uppmanar alla som är intresserade av att använda dem att ladda ner dem från vår webbplats.

MENTECH

Download bilden i JPG.

MENTECH

Download bilden i JPG.

MENTECH

Download bilden i JPG.

MENTECH ECO SOLUTION

Download bilden i JPG.

MENTECH ECO STORE

Download bilden i JPG.

Här kan du hitta alla senaste nyheter om vårt företag, inklusive uppdateringar om nya produkter, partnerskap och andra viktiga meddelanden. Våra pressmeddelanden är skrivna med syftet att ge medierna och allmänheten korrekt, relevant och aktuell information om Mentech och vår bransch. Vi tror att transparens och tydlig kommunikation är avgörande för att bygga starka relationer med våra intressenter, och vi strävar efter att hålla alla informerade om våra aktiviteter. Du är välkommen att läsa och dela våra pressmeddelanden.

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.