Reparation av Dreame-produkter

Reparation av Dreame-produkter

Vi är samarbetspartners med Dreame och utför enbart auktoriserade reparationer. Hos oss kan ni få era Dreametech-produkter som dammsugare och robotdammsugare reparerade och felsökta. Vårt team av auktoriserade tekniker kan hantera reparationer både inom och utanför garantiperioden.

Auktoriserat servicecenter

Mentech är en auktoriserad Dreame-reparatör och använder därmed enbart originalreservdelar.

Vi erbjuder auktoriserade reparationer för att säkerställa att er Dreame-tech-garanti förblir intakt.

Om er produkt omfattas av garantin är reparationen kostnadsfri.

Om ni vill ha mer information om priser är ni välkomna att kontakta oss här. Vi svarar vanligtvis på SMS-förfrågningar inom 2 timmar.

På Mentech står vi alltid redo med marknadens bästa utrustning så att vi kan utföra de bästa möjliga reparationer och service. Vi arbetar målmedvetet för att ha de mest väsentliga reservdelarna på lager så att vi kan betjäna er så snabbt som möjligt.

Kontakta oss här för att få mer information om vad vi kan göra för er.

Dreame garantireparationer

Om er Dreame-produkt fortfarande är täckt av garantinoch skadan omfattas av denne garantin kommer reparationen att vara kostnadsfri för er. Mentech är en auktoriserad Dreame-serviceleverantör och vi kan därför utföra reparationer på produkten inom garantiperioden.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.