ASSET MANAGEMENT SYSTEM

Asset Management System (AMS)

AMS kan köpas som en tilläggstjänst via vår partner portal och ger er en tydlig översikt över all er interna IT, såsom telefoner, surfplattor, bärbara och stationära datorer m.m.

AMS-systemets funktioner inkluderar:

Detta säkerställer en snabb hantering, eftersom vi har all information som behövs för att hantera er ärende.

Import av en CSV-fil är möjlig för både enheter och användare för att snabbt komma igång med vår AMS-lösning. AMS ger er en överskådlig och användarvänlig system, utan att kompromissa med funktionaliteten.

Enhet för service

Det har aldrig varit enklare att beställa service på din elektronik.

Beställ service med bara ett klick med AMS. Vi har utvecklat en funktion “Quick Repair” som kan utföras på din elektronik. Det innebär att det är möjligt att begära en beställning och få er elektronik upphämtad av vår chaufför med bara ett klick.

Som en utökning av AMS finns det möjlighet att anpassa varje enhet till varje enskild medarbetare. Det betyder att det går att anpassa möjligheter och funktioner, som till exempel särskilda åtkomster, appar eller liknande, till användaren. Om en medarbetares enhet (telefon, surfplatta, dator eller liknande) går sönder, finns det möjlighet att lämna in den för reparation hos Mentech. Istället för att vänta på reparationen lånas medarbetaren ut en fungerande enhet med samma inställningar och konfigurationer. På det sättet har ni som företag inte onödig väntetid på reparationer av er elektronik.

Denna funktion kallar vi “quick swap” av användarens enhet. En funktion i systemet flyttar data från den defekta enheten till en klar, fungerande enhet och samtidigt beställs service på den defekta enheten. Funktionen är till för användare som inte har möjlighet att vänta på en reparation. På det här sättet kan man fortsätta direkt. Mentech hämtar den defekta elektroniken och levererar tillbaka för en ny cykel.

Transport

När du handlar med Mentech har du flera möjligheter att lämna in din defekta elektronik:

• Lämna personligen in din enhet i din närmaste Mentech-butik (kom ihåg pdf)
• Skicka din enhet med posten (kom ihåg pdf)
• Få din enhet hämtad av Mentech (kom ihåg pdf)

Vi har stort fokus på att erbjuda den bästa kundservicen till våra kunder. Detsamma gäller vår service och hantering av våra kunders egendom. Vi behandlar både hårdvara och mjukvara med respekt och efter kontrollerade regler och procedurer. Det garanterar att du som kund alltid kan känna dig trygg och i de bästa händerna här hos Mentech. Kom in eller kontakta oss och låt oss hjälpa dig vidare med din elektronik.

Unika lösningar

Vi har utvecklat flera unika lösningar som utökning på vår digitala plattform. Läs mer om de olika lösningarna nedan:

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Så mycket mer

Våra många olika system innehåller ett otal effektiva funktioner, därför visar vi gärna upp våra lösningar. Om ni vill höra och se mer om vad AMS eller något av de andra systemen kan göra, kontakta oss gärna för en detaljerad genomgång av vilken lösning som passar era företags behov.

Kontakta oss - få reda på mer om vad Mentech kan erbjuda er!

Ring nu på 040 68 20 608

13 + 3 =