SKÄRMBYTE

Skärmbyte på alla enheter

Hos Mentech byter vi skärmar på alla typer av konsumentelektronik som finns på marknaden. Med en sammanlagd IT-serviceverkstads-yta på över 5000 kvm har vi de flesta modellers skärmar i lager. Det innebär att vi vanligtvis kan montera en ny skärm på er enhet redan inom 2 timmar. 

Om en eller flera av era enheter behöver ett skärmutbyte så tar Mentech gärna hand om det. Våra tekniker på Mentech är auktoriserade, så ni kan alltid vara säkra på att skärmbytet utförs korrekt. 

Ring till vår B2B-support för att höra mer specifikt vad vi kan göra för ert företag. Ni hittar numret här. 

På Mentech använder vi skärmskydd från Panzerglas. Ni kan kontakta vår B2B-support här för att höra mer om installation av skärmskydd. 

Eftersom Mentech är en del av ett större importnätverk kan vi alltid erbjuda de bästa priserna i Norden. Våra tjänster och reparationer prissätts utifrån kostnaderna av att vara auktoriserade leverantörer för världsledande varumärken. Mentech är dedikerad till att leverera högkvalitativ kundservice och vi använder endast produkter av hög kvalitet och auktoriserade delar från våra samarbetspartners. 

Kontakta vår B2B-support här för att höra mer om priser och för att diskutera vilka alternativ som skulle vara bäst för ert företag.

Garanti reparationer

Mentech är auktoriserad serviceleverantör för  Apple, Samsung, Motorola och Acer. Vi kan därför utföra reparationer på produkten inom garantin. Vi ger alltid 2 års garanti på alla våra reparationer.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.