Reparation av Acer-produkter

Reparation av Acer-produkter

Vi är ett av de utvalda servicecentren i Skandinavien med denna auktorisation. Det innebär att vi har certifierade tekniker som effektivt kan serva och reparera dina Acer-produkter.

Vårt utbud av auktoriserade tjänster inkluderar:

  • Auktoriserade reparationer som bevarar din garanti hos Acer.
  • Våra certifierade tekniker har tillgång till original-reservdelar.
  • Användning av auktoriserade diagnostikverktyg och utrustning.
  • Mentech erbjuder garanti på alla reparationer.

Om du vill veta mer om våra priser är du välkommen att kontakta vårt supportteam här. Vi svarar normalt på SMS-förfrågningar inom 2 timmar.

Acer garantireparationer

Om din Acer-enhet fortfarande täcks av garanti och skadan omfattas av garanti kommer reparationen att vara helt kostnadsfri för dig. Mentech har utsetts till ett officiellt servicecenter av Acer och vi har förmågan att utföra reparationer på dina Acer-enheter både inom och utanför garantiperioden. Vi garanterar alltid 2 års garanti på alla våra reparationer, oavsett vilken produkt, märke eller modell det gäller.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.