ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution är en lösning där vi hjälper er som företag att bli av med er gamla elektronik på rätt och hållbart sätt. Om elektroniken fortfarande har ett värde får den ett nytt liv genom oss. Dessutom ger vi er en summa för värdet av den inlämnade produkten. Den summan kan ni med fördel använda i vår Mentech Eco-butik, där ni kan köpa återställd, fullt fungerande och hållbar elektronik till extremt skarpa priser.

Mentech hjälper till med ansvarsfull och miljövänlig avfallshantering av gammalt IT-skrot. Vi kan också se till att radera data från era telefoner, surfplattor, datorer, m.m. under rätt förhållanden och procedurer.

Det borde inte vara besvärligt att välja den miljövänliga vägen. Mentech kommer att göra allt vi kan för att göra det miljövänliga alternativet attraktivt inom teknikens värld.

GDPR regler

Alla data och informationer hanteras och behandlas enligt GDPR riktlinjer.

På Mentech är vi medvetna om vikten av att hålla data konfidentiell. Därför kan vi garantera att när vi rensar data hanterar vi era enheter med fullständigt konfidentiell hantering.

Om ni har beställt Mentech för att rensa era data, kommer varje enhet att undersökas före och efter rensning. Detta säkerställer att inga spår av data återstår när ordern är klar.

Säkerhet

Transport i samband med ECO solution sker med våra egna GPS-spårade och säkra bilar, som bara körs av våra certifierade säkerhetstransportförare.

Dessutom använder vi tejp för att försegla lådorna när vi hanterar känsliga data för våra partners. Om ytterligare säkerhet önskas kan vi använda tejp som är markerad med en engångsserie, som är kopplad till lådan och ärendet.

Vi kan därför vara 100% säkra på att ingen känslig data hamnar i fel händer, och ni kan tryggt lämna ansvaret till oss med gott samvete.

Unika lösningar

Vi har utvecklat flera unika lösningar som utökning på vår digitala plattform. Läs mer om de olika lösningarna nedan:

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Kontakta oss - få reda på mer om vad Mentech kan erbjuda er!

Ring nu på 040 68 20 608

13 + 2 =