Partnerskap

 

Vi är stolta över att vara auktoriserade servicepartners för ledande elektronikmärken. Våra partnerskap med dessa varumärken ger oss möjlighet att erbjuda certifierade reparationer som uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och expertis. Som auktoriserad servicecenter har vi tillgång till de senaste verktygen, reservdelarna och den tekniska kunskapen som krävs för att utföra reparationer på elektronikprodukter från dessa märken. Våra certifikat bekräftar vår förmåga att leverera professionella och pålitliga reparations tjänster som upprätthåller varumärkets garanti och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga serviceupplevelsen. Vi är engagerade i att behålla vår auktoriserade status och fortsätta leverera högkvalitativa reparationer i samarbete med våra uppskattade elektronikpartners. * Logotyperna nedan visar alla auktoriseringar vi har i de olika länder där vi verkar, och de kan variera från land till land.

Vi är stolta över att vara partners med de flesta ledande försäkringsbolag inom branschen för att hjälpa dem att säkerställa smidiga processer, snabb hanteringstid och fördelaktiga villkor för sina kunder. Vi arbetar nära våra försäkringspartners för att säkerställa en sömlös och snabb försäkringsreglering vid skador på deras kunders elektronik. Genom vårt samarbete med försäkringsbolag strävar vi efter att leverera bästa möjliga service, högkvalitativa reparationer och snabbast möjliga svarstid till deras kunder, så att de kan känna förtroende för att deras elektronik är försäkrad.

Vi är glada att kunna presentera våra partnerskap med ledande företag, där vårt erbjudande har blivit framhävt av ledande medarbetare. Dessa erfarna och inflytelserika yrkespersoner har uttryckt sitt förtroende för våra tjänster och har rekommenderat oss som en pålitlig samarbetspartner. Deras positiva uttalanden vittnar om vår förmåga att leverera exceptionella lösningar och skräddarsydda erbjudanden som möter behoven hos även de mest krävande företagen. Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte inom näringslivet och ser fram emot att fortsätta leverera enastående resultat i samarbete med våra partnerföretag.

★★★★★

Uppstarten av samarbetet med Mentech har varit en nöje och helt okomplicerad. Vi har mötts av stor insikt och flexibilitet i processen samt en inställning att ständigt ha kundens behov i fokus – både försäkringsbolagets och försäkringstagarnas.

Jesper Olsen & Tine Stabell-Jørgensen

Inköpschef & Teamledare, Alm Brand

★★★★★

Mentech har från allra första början visat en enorm vilja och flexibilitet i arbetet mot en gemensam digital process för reparation av skadade elektroniska produkter. 

Emil Ziyanak

Avdelningschef, Alka

★★★★★

Mentech har en helt fantastisk inställning när det gäller hanteringen av kunder, och det lyser igenom i allt de gör. Hos Mentech har vi hittat en mycket kompetent och professionell samarbetspartner som vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete med. 

Mia Franke Saugsted

Förvaltningschef, Lokal Forsikring

★★★★★

Mentech leverer altid en professionel, hurtig og personlig service, som vi har været glade for at benytte os af. Det er vores indtryk og håb, at vi kommer til at fortsætte med at bruge Mentech i mange år fremover.

Tais Johansen

Category Manager, Scalepoint

Acer

Alka forsikring 

Alm. Brand forsikring

Scalepoint

Wolt

Vi är glada att presentera Mentech ECO-certifikaten som visar vårt och våra partners gemensamma gröna engagemang. Dessa certifikat är undertecknade av oss och en ledande representant från deras företag och representerar vår gemensamma strävan att skydda miljön. Vi är stolta över att ha etablerat partnerskap med företag som delar vår vision om hållbarhet, och dessa certifikat är en synlig bekräftelse på våra gemensamma ansträngningar. Tillsammans har vi uppnått betydande resultat genom att minska koldioxidutsläpp, öka resurseffektiviteten och främja återanvändning och återvinning. Vi är glada att göra en positiv påverkan på miljön och ser fram emot att fortsätta våra gröna initiativ i samarbete med våra partnerorganisationer. Tillsammans kan vi ta en pressbild för att fira vårt gemensamma miljöengagemang och inspirera andra att delta i den gröna rörelsen.

Vill du vara med och göra skillnad?  

Kontakta oss idag och kom igång.

SMS: 0766 92 33 94

040 68 20 608

Murmansgatan 124C, Plan 2

21225 Malmø, Sverige

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.