Reparation av okai-produkter

Reparation av OKAI-produkter

Vi är de enda tjänsteleverantörerna för OKAI i hela Skandinavien. Hos oss kan ni få era OKAI-produkter servade och reparerade av vårt kvalificerade Mentech-team. Vårt team av auktoriserade tekniker kan hantera reparationer både inom och utanför garantiperioden.

Hos Mentech är vi alltid redo att utföra de bästa möjliga reparationerna och servicetjänsterna. Vi arbetar målmedvetet för att alltid ha reservdelar i lager, så att vi kan serva dig så snabbt som möjligt.

  • Mentech är en officiell OKAI-reparatör och använder uteslutande originalreservdelar.
  • Vi erbjuder garanterade reparationer för att säkerställa att din OKAI-garanti förblir intakt.
  • Om din produkt är täckt av garantin är reparationen gratis.

Om du vill ha mer information om priser är du välkommen att kontakta vår B2B-avdelning här. Vi svarar vanligtvis inom 2 timmar.

 

OKAI garantireparationer

Om din OKAI-produkt fortfarande är täckt av garantin och skadan omfattas av denna, kommer reparationen att vara helt gratis för dig. Om OKAI-produkten är inom garantitiden och skadan täcks, är reparationen gratis. Mentech är ett auktoriserat OKAI-servicecenter, och vi kan därför utföra reparationer på alla OKAI-produkter både inom och utanför garantiperioden.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.