Reparation av Motorola Produkter

Reparation av Motorola-produkter

Vi är det enda servicecentret för Motorola i Skandinavien. Hos oss kan ni få service och reparation av er elektronik inom och utanför garantin av auktoriserade tekniker.

Mentech är auktoriserade Motorola-reparatörer och använder enbart originaldelar.

Vi reparerar alla modeller från Motorola. Vid önskemål kan vi gärna sätta på ett skärmskydd vid reparation eller skärmutbyte.

Ni kan kontakta oss här för mer information om vår service.

Motorola garantireparationer

Vi erbjuder också garantireparationer så att du behåller din garanti från Motorola. Om din produkt omfattas av garantin kommer reparationen att vara kostnadsfri. Mentech är ett auktoriserat Motorola-servicecenter, och vi kan därmed utföra reparationer på alla Motorola-produkter både inom och utanför garantin.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.