FÖRSÄKRINGSREPARATIONER

Specialister på försäkringsskador

Specialister på försäkringsskador Mentech har utvecklat ett skräddarsytt system för försäkringsbolag. Det ger överblick och inblick i ärendena mellan försäkringskunder och Mentech. Systemet är ett verktyg som ger översikt över kunder, reparationer, rapporter, hållbarhetsrapporter, kommunikation m.m. Det gör det enkelt och överskådligt att navigera och överlämna kunder mellan försäkringsbolag och Mentech som reparatör. Systemet ingår i paketet som ni får som försäkringsbolag genom att samarbeta med Mentech.

 

Vi är specialister

Vi är specialister på att reparera alla typer av elektronikskador. Vi arbetar på nationell nivå och hanterar all konsumentelektronik och vitvaror.

Vårt reparationssystem samarbetar med alla andra typer av skadesystem som WebInterface, ScalePoint, TIA, Upptec och Guidewire med flera.

Mentech som samarbetspartner?

Representerar ni ett försäkringsbolag och vill veta mer? Kontakta vår ansvariga för försäkringsteamet på telefon: +45 89 93 78 75.

Mentech värderar ett säkert och effektivt samarbete med försäkringsbolag högt. Vi samarbetar nära med skadebehandlare, skadeledare och inköpschefer för att få ett kvalificerat samarbete att fungera genom hela processen.

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Kontakta oss - få reda på mer om vad Mentech kan erbjuda er!

Ring nu på 040 68 20 608

15 + 1 =