OM OSS

Vem är vi?

Mentech grundades den 1 oktober 2009 av familjen Mensing. Mentech är ett auktoriserat IT-servicecenter med syfte att vara en föregångare i den gröna omställningen inom elektronikvärlden. Mentech samarbetar med några av världens ledande varumärken som  Samsung, Acer, Motorola, Lenovo, Asus, och Dreame och vi kan därmed kalla oss auktoriserade serviceleverantörer.

Mentech växte snabbt. Med 4 Gazelle-priser, 5000 kvadratmeter serviceverkstad och 7 avdelningar har vi nu över 130 anställda fördelade i Norden. Vårt huvudkontor och cirka 80 anställda finns i Glostrup. Alla med en gemensam mission att erbjuda bästa auktoriserade service och reparation av elektronik baserat på ett klimatvänligt fundament.

Mentech blev snabbt ett paraplyvarumärke. Se våra tillhörande företag i menyn under varumärken. Vi såg en hel värld öppna upp sig och ett stort behov, både för vår värld men också för konsumenterna. Teknologin är här för att stanna och utvecklas. Det är inspirerande och effektivt för mänskligheten, men också en stor belastning på vår planet. Därför har vi genom Mentech utvecklat vår vision av ett klimatvänligt IT-företag. Utan att kompromissa med kvalitet och människans behov av förnyelse och att följa tidens trender.

Vi har utvecklat speciella digitala portaler som är anpassade för varje kundsegment, grundat Mentech ECO Store med gröna försäljningsalternativ för IT, Mentech Services med olika tjänster för våra företagskunder, Mentech Bikes med egen cykelverkstad och mycket mer. Mentech är inte bara ett företag utan en värld av tekniska lösningar där vi förvandlar teknologin till en hållbar och attraktiv möjlighet för människor.

Mer om oss

Läs mer om Mentechs mission, vision och värderingar här.

Mission

På Mentech reparerar och servar vi all konsumentelektronik. Vi utför auktoriserade reparationer för flera av världens ledande varumärken. Vi sparar och bevarar jordens resurser utan att göra avkall på kvalitet och människors behov av förnyelse.

Vision

Mentechs vision är att ändra inställningen och sättet som människor köper elektronik på. Vi vill göra grön, återanvänd elektronik mer attraktivt än att köpa nytt varje gång. Dessutom vill vi vara ledande auktoriserade reparatörer av konsumentelektronik.

Värderingar

På Mentech har vi följande tre värdesätt:

  1. Auktoriserade reparationer av elektronik
  2. Klimatsmart hantering och försäljning av elektronik
  3. Tillmötesgående och enastående kundservice

Vårt team på Mentech

Huvudkontoret, Glostrup

Ledningen

Charlotte Mensing

Charlotte Mensing

CEO Chief Executive Officer

Daniel Mensing

Daniel Mensing

CTO Chief Technology Officer

Christinna Mensing

Christinna Mensing

CPO Chief Product Officer

Marcus Mensing

Marcus Mensing

CDO Chief Digital Officer

Övrig ledning

____

Kristian Mensing

Kristian Mensing

COO Chief Operating Officer

Martin Holmenlund

Martin Holmenlund

CCO Chief Category Officer

Marcus Haglund

Marcus Haglund

CCO Chief Commercial Officer

Kim Theill

Kim Theill

CFO Chief Financial Officer

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.