Reparation av Samsung-produkter

Reparation av Samsung-produkter

Mentech är en av få i Norden som är auktoriserad Samsung-serviceleverantör. Det innebär att vi samarbetar med Samsung och har certifierade Samsung-tekniker anställda som uteslutande hanterar dessa reparationer. Mentech erbjuder olika företagslösningar beroende på vilka Samsung-produkter ert företag använder.

Kontakta oss här för att få mer information.

På Mentech har vi auktorisation för reparation av Samsung-produkter eftersom våra tekniker är auktoriserade, och vi använder därför enbart originaldelar.

Vår mångåriga erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att ni får svar på er reparation inom 24 timmar – oftast samma dag.

Samsung Garanti reparationer

Om en Samsung-produkt är inom garantin och om skadan omfattas av den, är reparationen kostnadsfri. Mentech är ett auktoriserat servicecenter för Samsung och kan därför utföra reparationer på en Samsung-produkt både inom och utanför garantin.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.