Reparation av Apple-produkter

Felsökning av Apple-produkter

På Mentech erbjuder vi olika affärslösningar som möter alla dina behov, oavsett vilka Apple-produkter ditt företag använder. Vårt fokus ligger på att reparera iPhonesiPadsMacs och andra Apple-enheter.

 Våra tekniker har omfattande erfarenhet och tillgång till ett brett utbud av reservdelar som finns lagerförda internt, vilket säkerställer snabba och effektiva reparationer. Du kan lita på att dina enheter hanteras med omsorg och expertis av vårt team.

 Vi prioriterar snabba svar, med målet att besvara reparationsförfrågningar inom 24 timmar – ofta samma dag. Räkna med Mentech för pålitlig och problemfri service för alla dina behov av reparation av Apple-produkter.

Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.