Reparation av Apple-produkter

Felsökning av Apple-produkter

Mentech har olika företagslösningar oavsett vilka Apple-produkter ditt företag använder. Vi är partners med Apple och utför därför endast auktoriserade reparationer av Apple-produkter.

På Mentech är vi specialiserade på reparation av iPhone, iPad, Mac och andra Apple-produkter. Alla våra tekniker är certifierade av Apple och använder endast originaldelar som köps direkt från Apple.

Vår många års erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att ni får svar på reparationen inom 24 timmar – oftast samma dag.

Apple garanti reparationer

Om Apple-produkten är under garanti och om skadan täcks av garantin är reparationen kostnadsfri. Mentech är en auktoriserad Apple-serviceleverantör och vi kan därför utföra reparationer på produkten inom garantin.

Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

Skapa ärendet innan ankomst

Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.