iPhone Reparation

iPhone Reparation

I Mentech kan jeres företag få reparationer och service på alla modeller av iPhones. Om en eller flera anställda har defekta smartphones kan ditt företag eller en anställd skicka eller komma in till en av våra butiker med enheterna.

Mentech är en samarbetspartner med Apple. Våra skickliga ACiT-certifierade tekniker utför endast auktoriserade reparationer med enbart originalreservdelar till alla Apple-produkter. Allt är godkänt av Apple. iPhonen returneras fungerande precis som den skulle, som om den kom direkt från tillverkaren.

Vid en reparation hos Mentech som auktoriserad reparatör, behålls garantin från Apple.

Inlämning av enhet

I Mentech har ditt företag flera möjligheter att lämna in sina enheter:

  1. Skicka produkterna med posten och bifoga en ifylld ärendehandling
  2. Fysiskt besök i butiken, se walk-in lösning
  3. Låt Mentech hämta dina enheter på din plats

  Skärmbyte

  Om lager finns tillgängligt kan en reparation ofta erbjudas medan du väntar i butiken eller i närheten. En skärmreparation tar vanligtvis upp till 2-3 timmar.

  Autoriserad iPhone-reparation

  Mentech är som en av de få i Norden en Apple Premium Service Provider, och vi kan därför utföra reparationer på din iPhone både inom- och utom garantin. Våra tekniker är utbildade av Apple, så du kan tryggt lämna över dina Apple-enheter till oss. Vi använder endast originalreservdelar från Apple för att utföra Apple-certifierade reparationer.

  Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

  Skapa ärendet innan ankomst

  Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

  Se reparationspriser här.

  Skapa ärende

  KONTAKTA OSS

  Håll dig uppdaterad!

  Håll dig uppdaterad!

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

  Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.