iPhone Reparation

iPhone Reparation

På Mentech kan ditt företag få alla modeller av iPhones reparerade och servade. Om en eller flera anställda har defekta smartphones kan ditt företag eller en anställd skicka dem till en av våra butiker eller besöka oss personligen.

 Mentech erbjuder skickliga tekniker som är specialiserade på att reparera iPhones. Med ett stort lager av reservdelar som är lätt tillgängliga internt säkerställer vi snabba och effektiva reparationer. Var lugn, dina iPhones kommer att returneras i perfekt fungerande skick, precis som de kom från tillverkaren.

 Med reparationer utförda av Mentech hanteras ditt företagsenheter med omsorg och expertis, vilket säkerställer att de återgår till toppskick utan fördröjning.

Inlämning av enhet

I Mentech har ditt företag flera möjligheter att lämna in sina enheter:

  1. Skicka produkterna med posten och bifoga en ifylld ärendehandling
  2. Fysiskt besök i butiken, se walk-in lösning
  3. Låt Mentech hämta dina enheter på din plats

  Skärmbyte

  Om lager finns tillgängligt kan en reparation ofta erbjudas medan du väntar i butiken eller i närheten. En skärmreparation tar vanligtvis upp till 2-3 timmar.

  Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

  Skapa ärendet innan ankomst

  Ni kan skapa ett ärende innan ankomst. Det sparar er tid och en av era anställda kan enkelt lämna in enheten vid disken. Följ länken nedan och inom några minuter är ni ett steg närmare en fungerande enhet.

  Se reparationspriser här.

  Skapa ärende

  KONTAKTA OSS

  Håll dig uppdaterad!

  Håll dig uppdaterad!

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

  Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.