Reparation av Huawei-produkter

Reparation av Huawei-produkter

Mentech samarbetar med Huawei och är auktoriserade Huawei-reparatörer. Det betyder att det endast är våra certifierade Huawei-tekniker som reparerar produkterna. Mentech har olika företagslösningar, oavsett vilka Huawei-produkter ert företag använder.

Hos Mentech har vi specialiserat oss på reparation av Huawei-produkter. Våra tekniker är auktoriserade och använder endast originaldelar.

Vår mångåriga erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att ni får svar på reparationen inom 24 timmar – oftast redan samma dag.

Huawei garanti reparationer

Om Huawei-produkten är inom garantin och om skadan täcks av garantin är reparationen kostnadsfri. Mentech är ett auktoriserat servicecenter för Huawei och vi kan därför utföra reparationer på alla Huawei-produkter både inom och utanför garantin.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.