Reparation av Shark Gaming-produkter

Reparation av Shark Gaming-produkter

Mentech samarbetar med Shark Gaming och vi är auktoriserade reparatörer för Shark Gaming. Detta innebär att det endast är våra certifierade Shark Gaming-tekniker som reparerar produkterna.

Våra tekniker är auktoriserade och använder uteslutande originaldelar. Vi är ett godkänt servicecenter för Shark Gaming.

Vår omfattande erfarenhet i branschen, tillsammans med effektiva arbetsprocesser, garanterar ett svar på era reparationsbehov inom 24 timmar, ofta redan samma dag.

 

Garantireparationer för Shark Gaming

Om Shark Gaming-produkten är under gällande garanti och skadan täcks, är reparationen kostnadsfri. Mentech är ett auktoriserat servicecenter för Shark Gaming, och vi kan därför utföra reparationer på alla Shark Gaming-produkter, både inom och utanför garantitiden.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.