#MentechNews

Mentech blir auktoriserad Gorenje Group Nordic A/S-partner

Mar 7, 2024 | #MentechNews

Vi har ingått ett samarbete med Gorenje Group Nordic A/S, med varumärken som ASKO, Gorenje och Hisense, vilket har gett oss auktorisation för reparationer på Gorenjes omfattande produktportfölj. Detta samarbete öppnar nya dörrar för oss att assistera ännu fler kunder, något som vi ser enormt mycket fram emot.

Vårt rykte för extraordinär kundservice och dedikation till att förlänga elektronikprodukters livslängd är välkänt, och med Gorenje Group Nordic A/S förtroende kan vi nu utöka vår mission. Gorenje, erkänt för sitt bidrag till europeisk hushållsteknologi, har alltid varit synonymt med innovation och komfort. Från ugnar och kylskåp till diskmaskiner och kaffemaskiner är Gorenje engagerade i att göra vardagen enklare och mer behaglig.

Det nya samarbetet med Gorenje Group Nordic A/S är en milstolpe för oss, och vi är stolta över att kunna bidra ännu mer till en grönare och mer hållbar framtid. Vi är tacksamma för Gorenje Group Nordic A/S förtroende för oss och ser fram emot de möjligheter och utmaningar som ligger framför oss.

Vi tackar Gorenje Group Nordic A/S för denna unika möjlighet. Vi ser fram emot att se vad framtiden kommer att erbjuda.

Relaterede indlæg