#MentechNews

Upplev vårt nya partnerskap med Panasonic Centers

Apr 2, 2024 | #MentechNews

Vi är glada att kunna meddela att det nu har blivit ännu enklare än tidigare att få din elektroniska enhet reparerad hos oss. Detta beror på att Mentech Danmark har ingått ett samarbete med 5 Panasonic Center i Danmark. Samarbetet innebär att de nu fungerar som officiellt certifierade Mentech drop-in platser.

Med detta nya avtal har reparation av elektroniska enheter av högsta kvalitet blivit mycket mer tillgängligt för många fler kunder i Danmark. Våra kunder i Danmark skapar sitt ärende hemifrån och lämnar sedan sina enheter hos Panasonic Center, som ser till att skicka dem vidare till oss. Därefter tar Mentech Danmark hand om reparationen och håller sina kunder informerade om processen med vårt tvåvägs-kommunikationssystem. När enheten är reparerad skickar Mentech Danmark tillbaka den till det berörda Panasonic Center, och kunderna meddelas att de kan hämta sin enhet.

Vi har nu gjort det ännu enklare för våra många kunder att få sina elektroniska enheter reparerade. Nu kan de enkelt och snabbt hitta det Panasonic Center som ligger närmast dem, om de inte bor i närheten av en Mentech och lämna in sina enheter nära sitt hem. Våra kunder i Danmark kan skicka in allt från smartphones till robotdammsugare.

Vi ser fram emot att se vad detta spännande nya koncept kommer att föra med sig i framtiden och vi är otroligt glada över att kunna samarbeta med Panasonic Center i Danmark.

Hitta din närmaste drop-in plats här

Relaterede indlæg