Företag och Myndighet

MENTECH HAR ETT BREDT UTBUD AV SAMARBETSAVTAL

Partner Portal

Mentech har udviklet en digital platform "Partner Portal", som kan samle jeres virksomheds overblik og effektivitet ét sted.

Vi har til erhverv, offentlige instanser og forsikringsselskaber udviklet en tilpasset partner portal til det enkelte erhverv. I vores skræddersyet Partner Portal kan I styre alle servicesager og følge dem.

Administrerer følgende i vores partner portal:

Platformen er unik på markedet, og hjælper til at effektivisere alle processer som:

For offentlige instanser er Mentech også i stand til at håndtere SKI-aftaler.

Kontakt os nu for at høre nærmere, hvordan vi kan hjælpe med at give jeres virksomhed overblik og større effektivitet. 

Unikke løsninger

Vi har udviklet flere unikke løsninger som udvidelse på vores Partner Portal eller som enkeltstående services. Læs mere om de forskellige løsninger nedenunder:

Få bästa servicen

Hos Mentech har vi högsta kvalitet, god service och hållbarhet i fokus. Som kund eller affärspartner hos Mentech får du tilldelat en fast kontaktperson som kommer att sätta sig in i din verksamhet och dina behov.

Vår många års erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att du får svar på en reparation inom 24 timmar - oftast samma dag. Vi har utbildade, certifierade tekniker med många års erfarenhet som är auktoriserade inom de stora varumärkena som Mentech samarbetar med, såsom Apple, Samsung, Motorola och Acer.

På vår IT-verkstad har vi all den senaste tekniken som krävs för att utföra alla typer av reparationer - från ultraljudsrengöring av vätskeskador till lodning och mikrosvetsning.

Vi har flera tusen reservdelar i lager vilket innebär snabba reparationer till konkurrenskraftiga priser.

Kontakt os – hør mere om hvad Mentech kan tilbyde jer!

Ring nu på 70 666 903 

4 + 13 =