Reparation av Apple-produkter

Reparation av Apple-produkter

Mentech är samarbetspartner med Apple och utför endast auktoriserade reparationer av Apple-produkter.

Vi på Mentech är specialiserade inom felsökning och reparation av iPhone, iPads, Mac och andra Apple-produkter.

Certifierade tekniker för auktoriserade Apple-produktreparationer

Alla våra tekniker är certifierade av Apple och använder endast originaldelar som köps direkt från Apple.

Vår mångåriga erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att du får felsökningssvar inom 24 timmar – ofta samma dag.

Fysiska butiker

Mentech har flera fysiska butiker runt om i Norden. Vi har huvudkontor i Glostrup och avdelningar på platser som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense och Vejle. Vår svenska butik finns i Uppsala, och våra två norska platser är i Alnabru och Bjørnvika i Oslo.

Du är alltid välkommen att besöka våra butiker eller skicka ett SMS till vår support. Svartiden på SMS är normalt inom 2 timmar.

Apple garanti-reparationer

Om din Apple-produkt är inom garantitiden och felet täcks av garantin är reparationen kostnadsfri för dig. Mentech är en Apple-auktoriserad serviceleverantör, och vi kan därför utföra reparationer på din Apple-produkt både inom och utanför garantin. Hos Mentech erbjuder vi alltid 2 års garanti på alla reparationer som vi utför, oavsett produkt, varumärke och modell.

Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.