Reparation av Apple-produkter

Reparation av Apple-produkter

På Mentech är vi dedikerade till att erbjuda förstklassiga reparationer för Apple-produkter. Vår expertis ligger i felsökning och reparation av iPhones, iPads, Macs och andra Apple-enheter. Våra tekniker är högt kvalificerade och säkerställer snabba svar på felrapporter, ofta inom 24 timmar. Med ett brett utbud av reservdelar som finns tillgängliga internt, garanterar vi de snabbaste och högsta kvalitetsreparationerna.

Dessutom sträcker vårt åtagande för excellens sig bortom bara reparationer. Vi prioriterar kundnöjdhet vid varje steg av processen och säkerställer en sömlös upplevelse från diagnos till lösning. Med vår dedikation till kvalitet och effektivitet kan du lita på Mentech för att hålla dina Apple-enheter igång smidigt.

På Mentech är din Apple-enhet i trygga händer och vi ser till att den är tillbaka i toppform på nolltid.

Fysiska butiker

Mentech har flera fysiska butiker runt om i Norden. Vi har huvudkontor i Glostrup och avdelningar på platser som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense och Vejle. Vår svenska butik finns i Uppsala, och våra två norska platser är i Alnabru och Bjørnvika i Oslo.

Du är alltid välkommen att besöka våra butiker eller skicka ett SMS till vår support. Svartiden på SMS är normalt inom 2 timmar.

Innan du lämnar in din produkt för service är det viktigt att du inaktiverar "Hitta min iPhone", eftersom det annars inte är möjligt för oss att serva din produkt.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.