Reparation av Samsung-produkter

Reparation av Samsung-produkter

Mentech samarbetar med Samsung och är en av de få auktoriserade Samsung-serviceleverantörerna i Norden. Som samarbetspartner med Samsung utför vi endast auktoriserade reparationer av din Samsung-produkt.

Certifierade tekniker för auktoriserade reparationer av Samsung-produkter

På Mentech har vi specialiserat oss i reparation av Samsung-produkter. Våra tekniker är certifierade och följer alla Samsungs regler och föreskrifter. Därför använder vi endast originaldelar i våra reparationer.

Vi har många års erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner, vilket innebär att du får svar på din reparation inom 24 timmar, oftast samma dag.

Ni är alltid välkomna att besöka våra servicecenter eller skicka ett SMS till vår support. Svarstiden på SMS är normalt inom 2 timmar.

Samsung garantireparationer

Om din Samsung-produkt omfattas av garantin och felet täcks av garantin, är reparationen kostnadsfri för dig. Mentech är ett Samsung-autoriserat servicecenter och vi kan därför utföra reparationer på din Samsung-produkt både inom och utanför garantin. Hos Mentech ges alltid 2 års garanti på alla reparationer vi utför oavsett produkt, märke och modell.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.