Reparation av OKAI-produkter

Reparation av OKAI-produkter

Vi är de enda tjänsteleverantörerna för OKAI i hela Skandinavien. Hos oss kan ni få service och reparationer utförda på era OKAI-produkter, som elcyklar och elsparkcyklar. Mentech är en auktoriserad OKAI-reparatör och använder endast originaldelar.

  • Mentech är en officiell OKAI-reparatör och använder uteslutande originalreservdelar.
  • Därför erbjuder vi även garantireparationer så att du kan behålla din garanti från OKAI.
  • Om produkten är täckt av garantin, är reparationen kostnadsfri.

För att få veta mer om priser, kontakta oss här. Vår svarstid på SMS är inom 2 timmar.

Hos Mentech står vi alltid redo med marknadens bästa utrustning, så att vi kan erbjuda de bästa reparationerna och servicen. Vi strävar efter att alltid ha de mest nödvändiga reservdelarna i lager, för att kunna serva dig så snabbt som möjligt.

 

OKAI garantireparationer

Om din OKAI-produkt fortfarande är under garantiperioden, och skadan täcks av garantin, kommer reparationen att vara kostnadsfri för dig. Mentech fungerar som ett officiellt OKAI-servicecenter. Vi är kapabla att utföra reparationer på din OKAI-produkt både inom och utanför garantiperioden. På Mentech ger vi alltid 2 års garanti på alla våra utförda reparationer, oavsett produktens märke och modell.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.