Reparation av Motorola-produkter

Reparation av Motorola-produkter

Mentech samarbetar med Motorola. Som samarbetspartner med Motorola utför vi endast auktoriserade reparationer av din Motorola-produkt.

Certifierade tekniker för auktoriserade reparationer av Motorola-produkter

På Mentech har vi specialiserat oss på reparation av Motorola-produkter. Våra tekniker är certifierade enligt Motorolas regler och föreskrifter och använder enbart originaldelar.

Vår mångåriga erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att du får felsökningssvar inom 24 timmar – ofta samma dag.

Du är alltid välkommen att besöka våra servicecenter eller skicka ett SMS till vår support. Svarstiden för SMS är normalt inom 2 timmar.

Tjänst: Inlämning av enhet

På Mentech har du flera alternativ för att lämna in din Motorola smartphone:

  1. Skicka in din Motorola smartphone med posten med ifyllt ärendedokument.
  2. Fysiskt besök till något av våra servicecenter.
  3. Låt Mentech hämta era enheter på plats.

Displaybyte

Förutsatt att delen finns i lager kan en reparation ofta erbjudas medan du väntar hos oss eller i närheten. En skärmreparation på iPhone tar vanligtvis 2-3 timmar.

Motorola garantireparationer

Om din Motorola-enhet är inom garantiperioden och om skadan omfattas av garantin kommer reparationen att vara kostnadsfri för dig. Mentech är ett auktoriserat servicecenter för Motorola, och vi kan därför utföra reparationer på din Motorola-enhet både inom och utanför garantiperioden. Hos Mentech ger vi alltid 2 års garanti på alla reparationer, oavsett produkt, märke och modell.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.