Reparation av vitvaror

Reparation av vitvaror

Mentech hanterar vitvaror och samarbetar med flera underleverantörer. Vi erbjuder felsökning, service och reparation på hos er.

Felsökning och serviceutryckning har en typisk startavgift. Efter felsökningen kommer du att få ett icke-bindande erbjudande för att åtgärda felet.

Om du har en eller flera defekta vitvaror föredrar vi direkt kontakt så att vi kan diskutera närmare om pris och förfarande. Kontakta vår B2B-support för vitvaror. Vid andra frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.