ECO SOLUTION

ECO Solution

Mentechs ECO Solution är en lösning där vi hjälper dig som kund att bli av med din föråldrade eller defekta elektronik på korrekta och hållbara sätt. Om elektroniken fortfarande har ett värde får den ett nytt liv genom oss. Dessutom ger vi dig en summa för värdet av din inlämnade produkt. Den summan kan du med fördel använda fördel i vår Mentech Eco-butik, där du kan köpa återskapade, fullt fungerande och hållbara elektronik till extremt bra priser.

Mentech hjälper till med en ansvarsfull och miljövänlig avyttring av gammal IT-skrot. Vi kan också se till att radera data från dina telefoner, surfplattor, datorer, etc. under rätt förhållanden och procedurer.

Det borde inte vara besvärligt att välja det miljövänliga alternativet. På Mentech kommer vi att göra allt vi kan för att göra det miljövänliga alternativet attraktivt inom teknologins värld.

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

GDPR regler

Alla data och informationer hanteras enligt GDPR-riktlinjer.

På Mentech är vi medvetna om vikten av att data förblir konfidentiella. Därför kan vi garantera att vi hanterar dina enheter med fullständigt konfidentiell hantering när vi raderar data.

Om du har beställt Mentech för att radera dina data, kommer varje enhet att undersökas före och efter radering. Detta säkerställer att det inte finns några spår av data kvar när beställningen är klar.

Kontakta oss - få reda på mer om vad Mentech kan erbjuda er!

Ring nu på 040 68 20 608

2 + 9 =