BORTTAGNING AV VIRUS

Borttagning av virus och spyware

Har din dator börjat gå långsamt eller blivit mer instabil? Får dina kontakter konstiga e-postmeddelanden från dig som du inte själv har skickat? Får du konstiga eller hotande popup-meddelanden? Då är det stor chans att din dator är infekterad med ett virus.

Mentech hjälper dig att ta bort viruset och få din dator att fungera igen. Vi kollar allt, installerar ett antivirusprogram och ser till att din dator är säker och redo att användas igen.

Om du har samma problem med din smartphone eller annat, kontakta oss så hjälper vi dig vidare. Besök gärna en av våra avdelningar eller skapa en ärende så tittar vi på det.

Kontakta oss för mer information.

Express-service

Har du inte tid att vänta? Använd vår express-service. Express-service innebär att din felsökning prioriteras högst och går före i kön. Vi hittar felet inom bara 2 timmar, och om problemet kan lösas direkt så gör vi det medan du väntar.

    • Felsökning inom 2 timmar
    • Före i kön

Observera: För att vi ska kunna utföra en express-felsökning medan du väntar måste du lämna in din enhet senast kl. 15.00.

Unika lösningar

Vi har utvecklat flera unika lösningar och tillägg för dig som privatkund hos Mentech. Läs mer om de olika lösningarna nedan:

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.