MIN SIDA

Min sida

Som kund hos Mentech får du gratis tillgång till din egen sida på vår helt egna, unika serviceportal. Här skapar du en inloggning, och sedan får du en sammanställning av alla dina ärenden.

På vår plattform har du alltid en överblick över statusen på dina ärenden, beställningar och avtal. Du kan snabbt och enkelt skapa och behålla en översikt över:

Vi tar emot dina ärenden och serviceavtal direkt i vårt system, så att du kan komma vidare snabbare med din elektronik. Därför kan du hoppa över kön i butiken och spara tid.

Efter registreringen

Inuti systemet kan du hålla kontakten med våra auktoriserade tekniker som alltid är redo att hjälpa och ge råd. Samtidigt kan du också följa dina ärendens processer, status och information.

Efter att ett ärende har registrerats kan du lämna in din produkt i butiken eller skicka den med posten. Kom ihåg din kundsedel i pdf-format, som du laddar ner under skapandet av det nya ärendet.

Transport

När du handlar med Mentech har du flera möjligheter att lämna in din defekta elektronik:

• Lämna personligen in din enhet i din närmaste Mentech-butik (kom ihåg pdf)
• Skicka din enhet med posten (kom ihåg pdf)
• Få din enhet hämtad av Mentech (kom ihåg pdf)

Vi har stort fokus på att erbjuda den bästa kundservicen till våra kunder. Detsamma gäller vår service och hantering av våra kunders egendom. Vi behandlar både hårdvara och mjukvara med respekt och efter kontrollerade regler och procedurer. Det garanterar att du som kund alltid kan känna dig trygg och i de bästa händerna här hos Mentech. Kom in eller kontakta oss och låt oss hjälpa dig vidare med din elektronik.

Unika lösningar

Vi har utvecklat flera unika lösningar och tillägg för dig som privatkund hos Mentech. Läs mer om de olika lösningarna nedan:

Mentechs hållbara elektronikbutik

På Mentechs huvudkontor i Glostrup har vi öppnat en miljövänlig elektronikbutik. Det betyder att vi säljer auktoriserad renoverad elektronik från världsledande varumärken. Mentech reparerar, underhåller och återanvänder stora mängder IT-utrustning från varumärken som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner och många fler. Vi har också märken som Asus, Lenovo, OnePlus och mycket mer. Vi har ofta ett övervägande sortiment inom gaming-utrustning som bärbara datorer, Playstation, konsoler etc.

På Mentech vill vi inte att elektronik ska kasseras om det kan repareras till en fullt fungerande produkt som andra kan ha nytta av. I vår Mentech ECO Store kan du köpa elektronik från världsledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Besök vår butik eller vår webbshop och se om några av produkterna matchar det du behöver. Utbudet varierar hela tiden beroende på de produkter vi får in, om de kan repareras och säljas vidare. Så håll utkik i vår butik så att du kan slå till när din nya klimatvänliga återvunna elektronik dyker upp. Gör en skillnad med Mentech i kampen för en grön omställning.