Reparation av stationära och bärbara datorer

Felsökning och reparation av datorer

På Mentech är vi specialister på att reparera datorer. Vår mångåriga erfarenhet inom branschen och effektiva arbetsrutiner innebär att du får svar på din felsökning inom 24 timmar – ofta redan samma dag.

Datorreparation av alla märken och modeller

Felsökning av din bärbara eller stationära dator kostar mellan 344-599 SEK beroende på märke och modell. Därefter får du resultatet av felsökningen och ett icke-bindande erbjudande om reparation av din dator.

Vi har ett stort lager av reservdelar som rymmer över 10 000 olika reservdelar. Det innebär att vi oftast kan reparera din dator snabbt till ett konkurrenskraftigt pris.

Certifierade tekniker med stor erfarenhet

Vi använder endast originaldelar och utför auktoriserade reparationer så att garantin bibehålls. På Mentech ger vi två års garanti på alla reparationer vi utför.

Reparation av dator oavsett fel eller skada

 • Fysiska skador vid fall, slag etc.
 • Skärmproblem eller skador
 • Virus eller spionprogram
 • Vattenskador
 • Defekt batteri
 • Skadad hårddisk
 • Problem med grafikkort

Oavsett fel, problem eller skador på din PC eller Mac-dator kan Mentech hjälpa dig med felsökning och därefter ge dig ett erbjudande om reparation.

Express-service

Har du inte tid att vänta? Använd vår express-service. Express-service innebär att din felsökning prioriteras högst och går före i kön. Vi hittar felet inom bara 2 timmar, och om problemet kan lösas direkt så gör vi det medan du väntar.

  • Felsökning inom 2 timmar
  • Före i kön

Observera: För att vi ska kunna utföra en express-felsökning medan du väntar måste du lämna in din enhet senast kl. 15.00.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.