BACKUP AV DATA

Data-backup

Mentech kan ta en backup av ditt system och din data. Det är alltid en bra idé att ta en backup av din dator. De flesta inser först vikten av detta när skadan redan har inträffat och datorn har kraschat. Därför bör du alltid vara uppmärksam på att ha en backup av dina filer, särskilt om datorn börjar bete sig konstigt. Det kan vara början på en datorhaveri.

Du kan få en backup av hela din PC eller delar av den, till exempel dokument, bilder, e-post, musik, filmer, adressböcker, webbadresser mm.

Kontakta oss för mer information.

Express-service

Har du inte tid att vänta? Använd vår express-service. Express-service innebär att din felsökning prioriteras högst och går före i kön. Vi hittar felet inom bara 2 timmar, och om problemet kan lösas direkt så gör vi det medan du väntar.

    • Felsökning inom 2 timmar
    • Före i kön

Observera: För att vi ska kunna utföra en express-felsökning medan du väntar måste du lämna in din enhet senast kl. 15.00.

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.