Reparation av Dreame-produkter

Reparation av Dreame-produkter

Mentech är samarbetspartner med Dreametech och utför enbart auktoriserade reparationer av Dreametech-produkter. Våra tekniker på Mentech är specialiserade inom att reparera Dreame-dammsugare.

Certifierade tekniker för auktoriserade Dreametech-reparationer

Alla våra tekniker är certifierade av Dreametech och använder endast originalreservdelar som kommer direkt från Dreametech.

Fysiska butiker

Mentech har flera fysiska servicecenter runt om i Norden. Vårt huvudkontor ligger i Glostrup och vi har filialer på platser som Frederiksberg, Århus, Aalborg, Odense och Vejle. Vårt svenska servicecenter finns i Uppsala, och våra två norska servicecenter finns i Alnabru och Bjørnvika i Oslo.

Du är alltid välkommen att besöka våra servicecenter eller kontakta vår support via SMS. Svartiden för SMS är normalt inom 2 timmar.

 

Dreame garantireparationer

Om din Dreame-produkt fortfarande är inom garantiperioden och skadan täcks av garantin, kommer reparationen att vara gratis för dig. Mentech är en auktoriserad Dreame-serviceleverantör och vi kan utföra reparationer på din Dreame-produkt både inom och utanför garantin. Hos Mentech erbjuder vi alltid 2 års garanti på alla reparationer vi utför, oavsett produkt, märke och modell.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.