SKÄRMBYTE

Skärmbyte på alla enheter

Har olyckan inträffat? Hos Mentech byter vi skärmar på all konsumentelektronik på marknaden, oavsett om det är smartphones, surfplattor, datorer eller annan utrustning. Mentech har en stor verkstad och lager som innehåller ett brett sortiment av reservdelar för de flesta modeller.

Om vi har de nödvändiga reservdelarna i lager kan du få en skärmutbyte på 2-4 timmar, varpå du sedan kan hämta din enhet. Som en del av ett större importnätverk kan vi alltid leverera snabbt, och vi har konkurrenskraftiga priser och utmärkt kundservice, där allt vi gör är auktoriserat.

Mentech är en auktoriserad service-verkstad för bland annat Samsung, Acer, Lenovo och Motorola. Vi är en av de få auktoriserade serviceverkstäderna för Samsung och en av de få i Norden som samarbetar med flera stora varumärken under samma tak. Det är endast hos en auktoriserad serviceverkstad som din produkt kommer att fungera 100% korrekt efter ett skärmutbyte. Läs mer om Mentech här.

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt skärm för din enhet.

Garanti för reparationer

Mentech är bland annat auktoriserade serviceleverantörer för  Samsung, Acer, Lenovo och Motorola. Vi kan därför utföra auktoriserade och garantireparationer som efteråt bevarar garantin. Dessutom erbjuder Mentech 2 års garanti på alla reparationer vi utför, oavsett om det är inom eller utanför garantin. Mentech utför reparationer på all konsumentelektronik oavsett märke och modell.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss eller besöka våra Mentech-butiker.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.