Reparation av telefoner och Surfplattor

Reparation av telefoner och Surfplattor

På Mentech är vi specialister på alla former av reparation av telefoner och Surfplattor oavsett märke och modell. Vårt serviceteam felsöker, ger service och reparerar alla tablets, smartphones och mobiltelefoner.

Certifierade tekniker för auktoriserad reparation av mobiler och Surfplattor

Våra tekniker är certifierade och utför auktoriserade reparationer för följande märken: Samsung, Motorola, Acer

Andra märken: Apple, Sony, Nokia, LG, OnePlus, HTC…

Ingen uppgift är för liten eller för stor. På Mentech kan vi med säkerhet hjälpa dig tryggt genom reparation och service av din telefon eller tablet. Våra tekniker felsöker och ger ett reparationsförslag inom 24 timmar. Våra certifierade tekniker håller dig uppdaterad genom hela processen.

Auktoriserade tekniker och garanti

Vi är en auktoriserad serviceverkstad. Vi samarbetar med märken som  Samsung, Motorola, Acer mm., men vi hanterar alla märken som Apple, HTC, Nokia, LG, Sony osv.

Vid en auktoriserad reparation hos Mentech behåller du din garanti på din smartphone eller tablet. Det innebär att om ditt produkt fortfarande är inom den 1-2-åriga garantin från tillverkarens sida, upphör inte garantin vid reparation hos Mentech. Vi ger 2 års garanti på alla våra reparationer. Dessutom använder våra certifierade tekniker endast originaldelar under strikta krav och förhållanden enligt våra samarbetspartners föreskrifter.

Förläng livslängden genom att reparera din dator

Mentech är auktoriserade Samsung och en av de få i Norden som samarbetar med Apple, Acer och Motorola i ett hus. Vi servar alla märken, inklusive HP, Asus, Toshiba, Fujitsu, Siemens, Sony mm.

Läs mer om Mentech här.

Experter på reparation och service av smartphones och surfplattor

• Felsökning av telefoner och surfplattor
• Erbjudande om reparation efteråt
• Reparation av auktoriserade tekniker + originaldelar
• Bevarande av tillverkarens garanti
• 2 års garanti på alla reparationer hos Mentech
• Kontakt med tekniker under hela processen

Garantireparationer

Om din produkt är inom garantiperioden och skadan täcks av den, är reparationen kostnadsfri för dig. Mentech är ett auktoriserat servicecenter, och vi kan därför utföra reparationer av dina produkter både inom och utanför garantin. Hos Mentech ger vi alltid 2 års garanti på alla reparationer vi utför, oavsett produkt, märke och modell.

Express-service

Har du inte tid att vänta? Använd vår express-service. Express-service innebär att din felsökning prioriteras högst och kommer före i kön. Vi hittar felet inom bara 2 timmar och om problemet kan lösas omedelbart, görs detta medan du väntar.

    • Felsökning inom 2 timmar
    • Före i kön

Observera: För att vi ska kunna utföra en expressfelsökning medan du väntar, måste du lämna in din enhet senast kl. 15.00.

Skapa ditt ärende hemifrån

hoppa över kön!

Visste du att du kan skriva in ditt ärende innan du kommer och hoppa över kön? Det sparar tid och du kan enkelt lämna in din enhet vid disken eller skicka den med posten. Följ länken nedan och du kommer inom några minuter vara ett steg närmare en fungerande produkt.

Se reparationspriser här.

Skapa ärende

KONTAKTA OSS

Håll dig uppdaterad!

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, teknikuppdateringar, tävlingar och mer.

Data lagras enligt beskrivningen i våra Villkor.

Välkommen till Mentech

Våra kunder är alltid mer än välkomna att besöka någon av våra Mentech-serviceplatser. Vi bjuder alltid på kaffe i våra maskiner medan du väntar.

Kontakta oss

Ring oss på 040 68 20 608 - eller skicka oss ett SMS till 0766 92 33 94. Oavsett hur du kontaktar oss är vi redo att hjälpa dig.