#MentechNews

Mentech och Samsung arrangerar stor giveaway

Mar 8, 2024

Vi anordnar en stor tävling i samarbete med Samsung, där du nu har möjligheten att vinna den helt nya Samsung Galaxy S24 Ultra i snygg grå färg! Vi har ett fantastiskt partnerskap med Samsung, och vi har gått samman för att ge en av våra kunder en toppmodern smartphone.

Den nya Samsung Galaxy S24 Ultra representerar en helt ny era med Samsung Galaxy AI. Detta innebär att du kan nå helt nya nivåer av kreativitet och produktivitet. Det är dessutom Samsungs bästa kamera hittills, nu utrustad med smarta AI-funktioner, vilket gör bildredigering enklare än någonsin.

Vi är ett stolt Samsung-auktoriserat servicecenter och alla våra Samsung-tekniker är certifierade vilket betyder att du som kund kan lita på att din enhet blir reparerad på bästa möjliga sätt.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Är du redan medlem, kommer du automatiskt att delta i dragningen.

Är du inte redan medlem i vårt nyhetsbrev, kan du anmäla dig här och läsa våra regler och villkor: Mentech.se/nyhetsbrev

Vår tävling, i samarbete med Samsung, sträcker sig från den 8 mars till och med den 31 mars.

Relaterede indlæg