FYSISKA BUTIKKER

Fysiska butikker

Mentech har butiker över hela landet där du kan ta med din defekta elektronik, få den reparerad, skrotad eller köpa "ny" återvunnen elektronik. Vi erbjuder reparation av all IT-utrustning oavsett märke och modell. Vi har huvudkontor i Glostrup och platser över hela landet som Frederiksberg, Aarhus, Aalborg, Odense, Vejle, Sverige och Norge.

Vi är auktoriserade reparatörer och samarbetar med några av världens ledande varumärken inom teknikvärlden. Vi samarbetar bland annat med Apple, Samsung, Huawei, Acer, Motorola och Gorunner. Det innebär att om du fortfarande har garanti på din till exempel Apple- eller Samsung-produkt, behåller du garantin genom att få reparationer utförda hos oss. Det skulle du inte göra genom att få reparationer gjorda på oauktoriserade platser. Vi reparerar endast med originaldelar och efter högsta kvalitet. Så besök ditt närmaste Mentech-serviceverkstad och få hjälp med din elektronik. Våra vänliga kundservicemedarbetare och tekniker finns alltid där med en hjälpande hand.

Mentechs hållbara elektronikbutik

På Mentechs huvudkontor i Glostrup har vi öppnat en miljövänlig elektronikbutik. Det betyder att vi säljer auktoriserad renoverad elektronik från världsledande varumärken. Mentech reparerar, underhåller och återanvänder stora mängder IT-utrustning från varumärken som Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, Gorunner och många fler. Vi har också märken som Asus, Lenovo, OnePlus och mycket mer. Vi har ofta ett övervägande sortiment inom gaming-utrustning som bärbara datorer, Playstation, konsoler etc.

På Mentech vill vi inte att elektronik ska kasseras om det kan repareras till en fullt fungerande produkt som andra kan ha nytta av. I vår Mentech ECO Store kan du köpa elektronik från världsledande varumärken till mycket konkurrenskraftiga priser. Besök vår butik eller vår webbshop och se om några av produkterna matchar det du behöver. Utbudet varierar hela tiden beroende på de produkter vi får in, om de kan repareras och säljas vidare. Så håll utkik i vår butik så att du kan slå till när din nya klimatvänliga återvunna elektronik dyker upp. Gör en skillnad med Mentech i kampen för en grön omställning.

Mentech har en egen cykelverkstad med plats i Glostrup. Vi är auktoriserade Gorunner-serviceleverantörer, som de enda i hela Danmark. Det innebär att du kan få reparerat din Gorunner-produkt hos oss auktoriserat och inom garantin. Vi ger 2 års garanti på alla reparationer. Vi reparerar och servar alla märken och modeller av cyklar, löparskor, segboards och mer.

Se mer om våra Mentech Bikes-tjänster här.

Auktoriserade vs. originaldelar

Varför är en auktoriserad service viktig?
Många reparatörer berättar för sina kunder att de använder originaldelar, vilket inte är lika med en auktoriserad reparation. Leverantören samarbetar oftast inte med tillverkarna och reparationen är därför oauktoriserad. Det kan få konsekvenser för kunden, produktens funktionalitet och garantin på produkten.

Kunden har rätt att välja efter att ha blivit korrekt informerad

Genom att använda en oauktoriserad leverantör, även om personen använder originaldelar, förlorar kunden sin garanti och slutar oftast med en produkt som inte fungerar optimalt. Detta händer eftersom leverantörerna inte har tillgång till bakomliggande system. Till exempel är det oftast ansikts-ID, fingeravtryck och andra funktioner som är defekta efter en reparation av en smartphone. Det är vilseledande för kunderna eftersom de inte känner sanningen och konsekvenserna av en oauktoriserad leverantör.

Pris och kvalitet hänger alltid ihop. Hos Mentech har vi prissatt våra tjänster så minimalt som möjligt för en auktoriserad service av elektronik. Vi gör inga kompromisser med kvalitet och kundservice. Därför är vi också 100% ärliga om en reparation är värd att betala för eller om en annan lösning skulle vara bättre. Med den grunden startade vi vår hållbara elektronikaffär Mentech ECO Store. Våra kunders trygghet genom proceduren och med det färdiga resultatet betyder allt för oss.

Hitta din närmaste Mentech butik