#MentechNews

Mentech skämmer bort sina kunder under Black Friday

Nov 20, 2023

Den 24 november firar vi Black Friday hos Mentech och vi kan äntligen avslöja vårt fantastiska erbjudande som kommer göra dagen helt fantastisk för våra många kunder!

Årets Black Friday-erbjudande är en imponerande rabatt på 20% på alla reparationer när du skapar ett nytt ärende hos oss på själva Black Friday, den 24 november. Detta fantastiska erbjudande är tillgängligt både i våra Mentech-serviceverkstäder och online.

För att dra nytta av detta exklusiva erbjudande behöver du bara nämna “Black Friday 2023” för vår personal när du upprättar ett nytt ärende i någon av våra serviceverkstäder. Om du skapar ett ärende online, skriv helt enkelt “Black Friday 2023” i kommentarsfältet.

Hos Mentech brinner vi för att förlänga livslängden på elektronik genom reparationer. Vi är dedikerade till att hjälpa våra många kunder med deras elektroniska enheter, och ser därför extremt mycket fram emot att kunna erbjuda 20% rabatt på alla auktoriserade reparationer av konsumentelektronik denna Black Friday.

Vårt exklusiva Black Friday-erbjudande gäller endast den 24 november, så se till att nyttja detta unika tillfälle.

Ytterligare information och våra villkor finns på Mentech.se/blackfriday.

Vi ser fram emot att göra din Black Friday oförglömlig med vårt fantastiska erbjudande!

Relaterede indlæg