#MentechNews

Mentech Danmark får auktorisation av märket Ecovacs

Nov 2, 2023 | #MentechNews

Mentech Danmark har från och med den 1/11 inlett ett nytt samarbete med det kinesiska märket Ecovacs, som är känt för sin robotteknologi. Ecovacs är en storskalig tillverkare av bland annat robotdammsugare, luftrenande robotar och robotgräsklippare.

Vi är glada över den nya auktorisationen och ser fram emot vad detta samarbete med Ecovacs kommer att innebära i framtiden. Hos Mentech är vi alltid glada att lägga till ännu ett varumärke i vår stora gröna Mentech-familj.

Hos Mentech fokuserar vi alltid på att förlänga livslängden på elektronik, och därför är vi glada att kunna bidra till detta tillsammans med Ecovacs. På Mentech Danmark kommer våra skickliga certifierade tekniker att reparera Ecovacs produkter både inom och utanför garantiperioden.

Ecovacs började som en visionär uppstart för 25 år sedan och har sedan dess vuxit till ett globalt företag. Enligt Ecovacs är deras robotar mycket mer än enkla hushållsapparater; enligt Ecovacs bidrar de till att göra livet enklare, smartare och mer effektivt.

Vi är otroligt glada över detta nya partnerskap mellan oss och Ecovacs. Vi tackar så mycket för denna nya möjlighet och för det stora förtroendet.

Relaterede indlæg