#MentechNews

Mentech Danmark är auktoriserad av Asus

Oct 19, 2023

Vi är glada att kunna meddela att vi nu är auktoriserade av den stora multinationella tillverkaren av datorhårdvara och datorer, Asus. Vi är otroligt stolta över samarbetet och tackar Asus för förtroendet.

Här på Mentech ser vi fram emot detta nya partnerskap, där vi tillsammans med Asus kommer att bidra till att göra vår planet grönare, en reparation i taget. Denna nya auktorisation mellan Mentech Danmark och Asus kommer initialt att fokusera på att göra vår onsite-service tillgänglig för fler Asus-kunder på den danska marknaden. Det innebär att våra tekniker nu är certifierade för att utföra reparationer på Asus-datorer.

Asus grundades 1989 i Taiwan och har sedan dess blivit en av världens största tillverkare av datorer. Företaget gjorde sitt inträde på marknaden genom att revolutionera designen av moderkort. Asus tillverkar allt från skoldatorer till spel-datorer, vilket gör deras produkter lämpliga för en bred skala av ändamål och preferenser. Idag är företaget för många synonymt med hög kvalitet, innovation och enastående design.

Vi är glada att kunna välkomna Asus till vår stora Mentech-familj och ser fram emot att följa utvecklingen av detta nya partnerskap i framtiden.

Relaterede indlæg