#MentechNews

Mentech ECO vinner Reparationspriset 2023

Oct 23, 2023

Mentech ECO vann årets Reparationspris, som delades ut av Repair Cafe Danmark. Vi har fått detta imponerande pris för vårt omfattande arbete med att förlänga livslängden för konsumentelektronik genom reparationer och därigenom väsentligt minska mängden elektronikskräp.

Vår VD, Charlotte Mensing, deltog i prisutdelningen den 21 oktober på Byens Hus i Hellerup. Vi är otroligt stolta och tacksamma för att bli erkända av Repair Cafe Danmark. Reparationspriset tilldelades ett företag, en enskild person eller en organisation som har gjort något extraordinärt för att främja reparation i någon av dess former. Vi är glada att ha vunnit detta pris bland de tjugo nominerade till Reparationspriset 2023.

Vår företagsstrategi bygger på att förlänga livslängden för elektroniska produkter. Hos oss är grundtanken att elektroniken får ett nytt liv i stället för att hamna i soporna. Många företag använder våra tjänster för att hantera sitt elektronikavfall på ett miljövänligt sätt. Därför ger vi nytt liv åt de elektronikprodukter som kan repareras. Om en produkt kan räddas, säljs den vidare i våra Mentech ECO-butiker, där vi bidrar till att främja en cirkulär ekonomi.

Repair Cafe Danmark etablerades i Danmark 2013 med syftet att minska avfall, ändra konsumtionsmönster och skapa kunskap om och intresse för grön omställning. Hos Mentech delar vi samma värderingar, och vi är därför oerhört stolta över att ha fått detta prestigefyllda pris. Både Mentech och Repair Cafe Danmark arbetar med att främja den gröna omställningen genom vårt arbete. Vi tackar Repair Cafe för att ha tilldelat oss årets Reparationspris.

Relaterede indlæg