#MentechNews

Mentech Sverige blir auktoriserat Samsung servicecenter

Oct 17, 2023 | #MentechNews

Vi är stolta över att kunna meddela vårt nya partnerskap med Samsung! Som ett auktoriserat servicecenter kommer vi nu äntligen att kunna erbjuda högkvalitativa reparationer av alla Samsungs mobila produkter, inklusive mobiltelefoner, hörlurar, smartklockor och bärbara datorer.

Detta samarbete innebär att vi breddar vår satsning att förlänga livslängden på konsumentelektronik, både för privatpersoner och företag. Som en del av vår satsning på hållbarhet strävar Mentech Sverige efter att minska elektroniskt avfall och bidra till en grönare framtid.

“Vi vill göra reparationsprocessen så smidig och bekväm som möjligt för alla Samsung-kunder. Att vara ett auktoriserat servicecenter betyder att vi också kan utföra garantireparationer med kvalitetsgaranti.” säger en talesperson för Mentech Sverige.

I takt med detta nya samarbete med Samsung, en världsledare inom teknik och elektronikprodukter som kontinuerligt omformar framtiden med sina innovativa idéer och teknologier, är vi fast beslutna att göra auktoriserade reparationer lättillgängliga, inte bara i Sverige utan genom hela Norden.

Relaterede indlæg